SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Història del descobriment del TMV
February 12th, 2012 by alane

En 1883, Adolf Mayer va dur a terme una descripció inicial de la infermetat que patien les plantes de la família de les Solanaceae, indicant que aquesta podia transferir-se entre les plantes de manera similar a como ho feien les infeccions bacterianes. No obstant això, en 1889, Martinus Beijerinck va demostrar que en un medi de cultiu de filtrats i totalment lliure de bacteris, les plantes continuaven patint l’enfermetat.
Dimitri Ivanowski va donar la primera evidencia concreta de la existència del anomenat virus al 1892. Va ser en 1935, quant Wendell Meredith Stanley cristal•litzà el virus i va demostrar, que aquest permaneixia inactiu després de la cristal•lització.  Aquest treball, li va suposar compartir un quarta part del premi Nobel de Química en 1946, encara que després s’ha demostrat que algunes de les seues conclusions (en particular, que els cristalls eren proteïnes pures, que s’ensamblaven per autocatàlisi ) eren incorrectes.
Les primeres imatges de microscòpia electrònica del VMT van ser realitzades en 1939 per Gustav Kaucher, Edgar Pfankuch i Helmut Ruska.
En 1955, Heinz Fraenkel-Conrat i Robley Williams van demostrar que el RNA del VMT i la proteïna de la seua càpside ensamblaven per si mateixa el virus funcional, i probablement el mecanisme natural d’assamblatge que es dona al interior de la cèl•lula hoste.

La cristal•lògrafa Rosalind Franklin va treballar amb Standley durant aproximadament un mes, i després va dissenyar i construir un model del VMT. Al 1958, Rosalind va especular, que possiblement el virus fora huit, no sòlid, i a més va hipotetitzar que el RNA del VMT era de cadena simple. Aquestes hipòtesis es comprovarien desprès de la seua mort.

Font: http://www.monografias.com/trabajos5/virus/virus.shtml

http://www.ucm.es/info/genetica/grupod/Basemol/base_molecular_de_la_herencia.htm

http://es.wikipedia.org/wiki/Virus_del_mosaico_del_tabaco


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 4 ?
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa