SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
EXPERIMENTS QUE DEMOSTREN QUE L’ARN ÉS EL MATERIAL HEREDITARI AL VIRUS DE MOSAIC DEL TABAC (TMV)
abril 22nd, 2012 by alane

Fraenkel-Conrat i Williams (1955) van demostrar que després de separar la càpside i l’ARN del virus TMV era possible tornar a reconstruir el virus amb capacitat infectiva.

Fraenkel-Conrat i Singer (1957) van comprovar que era possible separar l’ARN i la càpside de dos tipus de virus TMV diferents i reconstruir virus amb la càpside d’un tipus i l’ARN d’un altre tipus. Quan aquests virus híbrids amb càpside d’un tipus (tipus 1) i ARN d’un altre tipus (tipus 2) s’utilitzaven per a infectar fulles de tabac, els virus descendents de la infecció mostraven sempre un tipus de càpside (tipus 2) coincident amb el tipus d’ARN (tipus 2) utilitzat en la infecció.

Fraenkel-Conrat i col · laboradors (1957) i Gierer i Schramn (1956) van comprovar que en infectar plantes de tabac només amb l’ARN aïllat de partícules del virus TMV, es provocaven els símptomes normals de la infecció i ,a més, era possible recuperar virus complets DE TMV a partir de les fulles de les plantes de tabac infectades.

Conclusions dels experiments de Fraenkel-Conrat i col · laboradors: infectant solament amb l’ARN del virus TMV és possible obtenir virus TMV complets amb càpside i ARN, i quan s’infecta amb virus híbrids els virus descendents posseeixen sempre una càpside coincident amb el tipus d’ARN emprat per a infect

ar, es dedueix que la molècula portadora de la informació, la qual determina que aparegui la càpside del virus TMV és l’ARN.

P.d: Les imatges corresponent al text es troben al enllaç de la font.

Font: http://www.ucm.es/info/genetica/grupod/Basemol/base_molecular_de_la_herencia.htm#arn


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 12 9 ?
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa